Skip to main content
✓ Fragt 85 kr. ved bestilling over 1.000 kr. | ✓ Levering senest inden 30 dage | ✓ Betaling ved levering

Om os

Om gården og vores produkter

Vores lækre produkter


Hos Hedeager har vi mange lækre produkter inden for ost, spegepølser, oksekød, svinekød og meget andet. Vi arbejder konstant med at udvikle nye varianter inden for eksisterende produktudvalg, men i lige så høj grad med at finde på helt nye produkter i forskellige kategorier.

Fælles for alt hvad vi laver er, at vi har stort fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed samt naturligvis de biodynamiske retningslinier. Vi elsker det vi laver. Det giver så pokkers god mening at skabe lækre fødevarer i sund harmoni mellem os mennesker, dyr og vores dejlige natur.

Herunder ses et mindre udvalg af vores fødevarer. Vi arbejder hårdt på at få lagt billeder op af hvert produkt således du kan se mere præcist, hvilke produkter vi producerer.

Er du interesseret i nogle af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan lave en bestilling.

Du kan også se de forskellige produkter via en af vores samarbejdspartnere.

Læs om vores historie

Gården og vores historie

I 12 generationer – mere end 300 år – har familien Hedeager udviklet Hedeagergaard i pagt med naturen.

I 2011 valgte vi at gå den biodynamiske vej. 

Hedeagergaarden

Hedeager ligger ved Ølgod i Vestjylland. Her har vi de sidste mange år sat en ære i at fremstille økologiske og biodynamiske fødevarer af fineste kvalitet.

Altid åben for besøgende

Hedeager er altid åben for besøgende, der har lyst at trave en tur i det frodige landskab. Og skulle man have lyst til at smage eller købe nogle af gårdens produk- ter hjælper vi med en løsning.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen