✓ Fragt 79 kr. ved bestilling over 1.000 kr. | ✓ Betaling ved levering

Hedeagergaard

Om gården og vores historie

Velkommen til Hedeagergaard


I 12 generationer – eller mere end 300 år – har familien Hedeager udviklet Hedeagergaard i pagt med naturen.

Hedeagergaard ligger ved den lille vestjyske by, Ølgod. På gården driver vi et mindre biodynamisk landbrug, med kødkvæg og grise. 

I år 2011 omlagde vi gården fra, at være et økologisk landbrug til et biodynamisk landbrug. Dette gjorde vi i bestræbelserne på, at skabe de bedste vilkår for dyrene, planter og jorden. Vores biodynamiske produkter er dermed også med til at skabe de bedste vilkår for mennesker. På Hedeagergaard er du altid sikker på, at dyrene, planter og jorden behandles med den største respekt og ikke mindst en lille smule kærlighed. 

Fra Hedeagergaard sælges blandt andet kød, pølser, oste og meget mere – til restauranter, højskoler og private over hele landet. 

Hedeager er altid åben for besøgende, der har lyst at trave en tur i det vestjyske landskab, klappe dyrene eller handle i gårdbutikken. 

Velbekomme…

Gårdbutikken i Ølgod er åben efter aftale

Hedeager er altid åben for besøgende, der har lyst at trave en tur i det jyske landskab. Og skulle man have lyst til at smage eller købe nogle af gårdens produkter kan man blot ringe og lave en aftale. Vi skilter også med gårdbutikkens åbningstider på Facebook.

“I mere end 300 år eller 12 generationer har vores gård Hedeagergaard været i slægtens eje – i 2011 blev gården biodynamisk” – Chriss Hedeager 


Anbefalinger

Vores kunder er vores bedste ambassadører

“Kødet fra Hedeagergård er af fantastisk kvalitet. Min familie og jeg har købt kød af Chriss i over et år nu, og kan på ingen måde klage. Vi kan også spise med god samvittighed. Her tænker jeg på dyrevelfærd og vor kære moder jord”

– Nina Schouw


Vi leverer altid en
God service

Vores produkter er
Biodynamiske eller økologiske

Harmoni mellem dyr og natur
Lækre fødevarer

Kundenavn

 • Hedeagergaard

 • Lynevej 9
  6870 Ølgod
  Denmark

ÅBEN EFTER AFTALE

Hedeager er en åben gård. Du kan derfor altid besøge vores gård efter aftale. 


TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER:

© Copyright 2019 Hedeagergaard
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen