✓ Fragt 79 kr. ved bestilling over 1.000 kr. | ✓ Betaling ved levering

Hvorfor biodynamisk?

Læs hvorfor vi vælger den biodynamiske vej

HVORFOR BIODYNAMISK?


Hver dag vælger jeg, at drive mit landbrug på en anden måde end den jeg oprindeligt er uddannet til. I 1997 blev den økologiske vej min vej. Det føltes som et skridt i den rigtige retning. Da jeg i 2011 blev biodynamisk føltes det endnu mere rigtigt for mig. Nu føler jeg at jeg betaler tilbage til moder jord.

At forstå det biodynamiske og de ideer Rudolf Steiner inspirerede landmænd med for snart 100 år siden tager lang tid. At slippe effektivitet og grådighed, i en tid hvor alle kræver kvantitet og penge på bundlinjen af os landmænd, kan godt synes umuligt. Når jeg lytter til koret af konger og farisæer, specialister og trendsættere skinner bekymringen for vores jords fremtid tydeligt igennem.

Når man vælger, at blive landmand vælger man, at lave mad. Når man vælger, at bruge kunstgødning og gift er det ikke for at lave mad, men for at lave fyldstof som også kan give en form for mæthed. Når man fravælger kunstgødning og gift, er man godt på vej mod det økologiske. Når man så bliver nysgerrig efter noget endnu bedre, er man godt på vej mod det biodynamiske.

Jeg har respekt for, at vi har forskellige meninger om hvad der er rigtigt og forkert. Her har jeg blot forsøgt, at udtrykke det rigtige for mig.

Hvis det biodynamiske også føltes rigtigt for dig håber jeg du vil kigge forbi Hedeagergaards webshop.

Venlig hilsen Chriss Hedeager

Vi leverer altid en
God service

Vores produkter er
Biodynamiske eller økologiske

Harmoni mellem dyr og natur
Lækre fødevarer

Kundenavn

 • Hedeagergaard

 • Lynevej 9
  6870 Ølgod
  Denmark

ÅBEN EFTER AFTALE

Hedeager er en åben gård. Du kan derfor altid besøge vores gård efter aftale. 


TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER:

© Copyright 2019 Hedeagergaard
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen